Levensboek/Biografie

 

Laat je herinneringen of die van een dierbaar familielid vastleggen in een persoonlijk levensboek of biografie, professioneel geschreven en full colour gedrukt, inclusief foto’s.

Veel mensen spelen wel eens met de gedachte om hun levensverhaal te schrijven. Sommigen hebben zelfs wel eens een poging ondernomen, maar ontdekt dat het een veelomvattende klus is. 

De LevensStudio neemt het schrijfproces van je uit handen en schrijft voor jou je levensverhaal op basis van biografische interviews. Hierin vragen we naar meer dan feiten alleen, ook tijdgeest, context en karakterontwikkeling nemen een belangrijke plaats in. 

Het eindresultaat is een prettig leesbaar boek over de wortels van je bestaan en verdere levensloop. Een veelbetekenend cadeau aan jezelf en een uniek aandenken om te delen met vrienden, familie en toekomstige generaties.

Misschien wil je andere familieleden of vrienden aan het woord laten? Ook dat kan! De vorm, inhoud en uitvoering van het boek wordt gezamenlijk bepaald waardoor elk boek uniek is.

Wil je meer informatie over onze werkwijze of de folder over de levensboeken opgestuurd krijgen? Of wil je een afspraak voor jezelf of een dierbaar familielid voor een kosteloos kennismakingsgesprek?

 

.